Justin Bieber Addicts
Justin Bieber Addicts

Welcome to the best forum about JB!Enjoy!

O Forumu
Justin Bieber Addict je nastao 10.10.2009. Na forumu uvijek mozete naci novosti,slike, video klipove i ostale medije o Justinu. Zabava je zagarantovana!Druzimo se , pricamo o Justinu, ali i o svemu ostalom. Ukoliko ste Justinov fan ovo je pravo mjesto za vas. Pridruzi se nasem raju!.
Baner
Ukoliko zelite,
mozete postaviti nas Banner
u vas Potpis na drugim Forumima, ostaviti ga kao Reklamu
ili iskoristiti slicicu da reklamirate Forum.
Welcome
Pravila
Pravila foruma

1. Registracija

Prije registrovanja dobro razmislite o vasem nicku jer ga mozete samo jednom promjeniti

2. Osnovna pravila

Nema vređanja : po nacionalnoj, verskoj ili bilo kakvog oblika svađe. Ako primite spam poruke : uslikajte ih i pošaljite bilo kome iz tima preko privatne poruke i sve će biti sređeno. 18+ nije dozvoljeno.

3. Pisanje na forumu

Reklamiranje : dozvoljeno je sa 20 poruka, zato ne preterujte, reklamirajte samo gde je predviđeno. Duplo postovanje: jer zabranjeno ukoliko nije proslo 24h Nemojte koristiti boje : koristi ih forumski tim radi lakše organizacije foruma.

4. Avatar i profil

Avatar : veći od 130x130 nije dozvoljen, zamislite kako je ljudima koji koriste dial up internet koji je jako spor. Avatar nije za reklamiranje. Vaši profile fields nisu mesto za reklamu.

5. Kazne

Reklamiranje preko PM-a: je zabranjeno ukoliko primjetimo takvu vrstu reklamiranje ukida vam se PM na 7 dana ukoliko se ponovi ukida se zauvjek Ukoliko je avatar protiv pravila, uklonićemo ga. Tri prekršaja donose upozorenje i pad warn levela na žuti, kasnije to pada sve brže i brže.

Obavestenja
Obavestenja mozete procitati klikom ovde
Kontaktirajte nas klikom ovde

Friends